aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτους «8» με ανατροπή και νέα νίκη η Καρμιώτισσα! (vid & pics)

Στους «8» με ανατροπή και νέα νίκη η Καρμιώτισσα! (vid & pics)

Στους «8» του Κυπέλλου Coca-Cola προκρίθηκε η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών η οποία κέρδισε και στον επαναληπτικό στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας αυτή τη φορά με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή (2-1 το αποτέλεσμα του πρώτου ματς). Οι ερυθρόμαυροι των Πολεμιδιών θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα στην προημιτελική φάση και οι ημερομηνίες θα καθοριστούν αφότου ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια των «16» και συγκεκριμένα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί με γηπεδούχο την Καρμιώτισσα.

Νωθρά άρχισαν στην αναμέτρηση η δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές από το 10’ κι έπειτα απειλώντας με τους Κυπριανού και Θεράποντος. Στο 33’ προέκυψε άσχημη εξέλιξη για τους μπλε, οι οποίοι «έχασαν» με αποβολή των Ιωάννου ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν «άσφαιρες», στο πρώτο μέρος, ενώ το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε το δικαίωμα στην Καρμιώτισσα να βελτιώσει την εικόνα της στην αναμέτρηση και να απειλήσει σοβαρά με τον Μασίνουα στο 48’ ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι. Η ομάδα του Παντελή Δημητρίου απείλησε σε ακόμη μία φάση με τον Α. Χριστοφή λίγο αργότερα, ωστόσο στο 65, κόντρα στη ροή του αγώνα η Άχνα άνοιξε το σκορ με τον Κυπριανού, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Καρμιώτισσας και με σουτ απέναντι στον τερματοφύλακα έκανε το 1-0!

Οι παίκτες του Γιώτη Εγκωμίτη πλησίασαν στο 2-0 στο 69’ αλλά ο Μαραθωνίτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ Κ. Πιερή. Η Καρμιώτισσα κατέφερε να ισοφαρίσει στο 76’ με εξαιρετικό σουτ του Θανέλα στο 76’ έπειτα από ασίστ του Βαττή, ενώ ένα λεπτό αργότερα (77’), ο Μασίνουα με σουτ εντός περιοχής έφερε τα κάτω-πάνω για τους φιλοξενούμενους.

Το ματς, περιλάμβανε και κερασάκι για την Καρμιώτισσα, καθότι στο 90′ + 2, ο Βαττής με πλασέ εντός περιοχής, έκανε το 3-1 για την ομάδα των Πολεμιδιών και ισχυροποίησε τη νίκη της απέναντι στον προσφυγικό σύλλογο.

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Λοΐζου, Κονέ, Ιωάννου, Ευσταθίου, Κουσιάππας, Μωυσέως (64′ X. Χριστοφή), Παπαγεωργίου (53′ Χ. Κονέ), Κάτζιης, Θεράποντος, Μαραθωνίτης, Κυπριανού (80′ Καπαρτής).

Καρμιώτισσα (Παντελής Δημητρίου): K.Πιερή, Οζίας, Α. Χριστοφή (61′ Μάρκου), Νεοφύτου, Νιόκκας, Παναγίδης (72′ I. Πιερή), Βαττής, Κυριάκου, Πάντος (66′ Γενεθλίου), Μασίνουα, Θανέλλας.

Γήπεδο: Δασάκι.

Σκόρερ: 66′ Κυπριανού / 76′ Θανέλλας, 77′ Μασίνουα, 90′ + 2 Bαττής.

Κίτρινες: -/-.

Αποβολές: 33′ Ιωάννου (δεύτερη κίτρινη).

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Α’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους.

Β’ βοηθός: Μανώλης Τίγρης.

Τέταρτος: Αντρέας Στρούθου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ