aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣOne man show ο Κατσιαράβα! (video&pics)

One man show ο Κατσιαράβα! (video&pics)

Με 4 (!) γκολ του Νίκα Κατσιαράβα ο Εθνικός Άχνας επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι μπλε συνέτριψαν την Καρμιώτισσα με 4-2 και πήραν βαθμολογική ανάσα, αφού ανέβηκαν στην 8η θέση και στους 9 βαθμούς (έχει φυσικά αγώνα περισσότερο).

Η υπόθεση νίκη έγειρε υπέρ των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 (30′, 43′), ενώ με το «καλημέρα» (47′) στην επανάληψη ο Γεωργιανός επιθετικός σκόραρε για τρίτη φορά για το 3-0 του Εθνικού.

Η Καρμιώτισσα, που δεν θύμησε καθόλου την ομάδα που εντυπωσίασε τις προηγούμενες αγωνιστικές, μείωσε στο 53ο λεπτό, όμως η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Κατσιαράβα σημείωσε το 4-1 τρία λεπτά αργότερα.

Τελικά, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-2 στο 79’ με τον Βαττή, από το σημείο του πέναλτι, που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότσεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ (61′ Αρέστη), Κιπιάνι (61′ Ιλουρίντζε), Κατσιαράβα, Χατζηβασίλης (89′ Πογιατζής), Κυπριανού, Φιλίποφ, Ντόπνια, Ζελάγια.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ (72′ Χριστοφή), Αντάμοβιτς, Σταύρου, Λοκόμπ (46′ Βαττής), Πόλιανετς, Κονέ (46′ Σάλιακας), Όρντος, Μανογιάν.

Σκόρερ: Κατσιαράβα 30′, 43′, 47′, 56′ / Πόλιανετς 53′, Βαττής 79′

Κίτρινες: Αράμπαλ, Πρότσεκ, Αρέστη / Γουίλερ

Αποβολές: –

Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης

Α’ Βοηθός: Βίκτωρος Σωτήρης

Β’ Βοηθός: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος: Ορθοδόξου Ανδρέας

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ