Καλός ο βαθμός, κέρδος ο Πρότσιεκ

Ο νέος προπονητής, ο Λιθουανός Βάλντας Ιβανάουσκας, δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη, αλλά και η ισοπαλία τον αφήνει ικανοποιημένο με βάση και την εμφάνιση της ομάδας του στο Μακάρειο...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας υπάρχει ικανοποίηση από τον βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας. Ο νέος προπονητής, ο Λιθουανός Βάλντας Ιβανάουσκας, δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη, αλλά και η ισοπαλία τον αφήνει ικανοποιημένο με βάση και την εμφάνιση της ομάδας του στο Μακάρειο.

Φυσικά, όπως εξελίχθηκε το προχθεσινό παιχνίδι, θα μπορούσε ο Εθνικός Άχνας να έφευγε και με το διπλό, αφού στην τελευταία φάση ο Ρώσος Κιπιάνι απώλεσε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Μεγάλο κέρδος για τους μπλε από το παιχνίδι στο Μακάρειο ήταν ο Πολωνός τερματοφύλακας Πάτρικ Πρότσιεκ, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση στο ντεμπούτο του και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα κρατώντας το μηδέν παθητικό για τον Εθνικό Άχνας.

Ο νεαρός κίπερ αντικατέστησε επάξια τον τιμωρημένο Μπογκαντίνοφ και έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Πάντως θα υπερασπιστεί σίγουρα την εστία της ομάδας του και στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Σκοπιανός τερματοφύλακας εξακολουθεί να εκτίει τιμωρία.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ