aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΓύρισε σελίδα και βλέπει Ερμή

Γύρισε σελίδα και βλέπει Ερμή

Παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Εθνικός έχει τα φόντα να πάρει βαθμούς στη συνέχεια και να ανέλθει βαθμολογικά. Το αρνητικό αποτέλεσμα πίκρανε τον Γιώτη Εγκωμίτη και τους παίκτες του, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν βαθμούς στη συνέχεια και να ανεβάσουν την ομάδα.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησε αναλαμβάνοντας την ομάδα της Άχνας, ο Κύπριος τεχνικός παρουσιάζει αξιόμαχο σύνολο σε κάθε ματς. Στην πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων, λόγω εμπάργκο μετεγγραφών και αποχώρησης βασικών ατού της περασμένης περιόδου (όπως οι Ζελάγια, Κατσιαράβα και Χατζηβασίλης), ο Εθνικός είναι ανταγωνιστικός.

Όπως και να έχει, γυρίζει σελίδα και μετά το 1-2 από τους μαυροπράσινους και οι μπλε προετοιμάζονται για το ματς της Κυριακής με τον Ερμή στο ΓΣΖ. Μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή άρχισε χθες. Επανέρχεται ο Στόιτσιεφ που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Ρόκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ