aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός: Δεν καταλαβαίνει... τίποτα

Εθνικός: Δεν καταλαβαίνει… τίποτα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε άλλο ένα παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας, ο Εθνικός Άχνας φώναξε «παρών», αναπτερώνοντας τις ελπίδες για παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Με γκολάρα του Ζάκπα στο 44’ έθεσε τις βάσεις απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς, 24 λεπτά μετά. Ο Ουαλί επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χριστοφόρου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βεσελόφσκι.

Η ομάδα της Άχνας ανέβηκε στους 28 βαθμούς, βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις σωτηρίας, υποσκελίζοντας παραλλήλως το Παραλίμνι και τον Ερμή, δύο ομάδες που τα λένε σήμερα μεταξύ τους. Η ομάδα του Χαραλάμπους, βασίστηκε σε άλλο ένα ματς στην εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων. Ασκώντας φοβερή πίεση στον αντίπαλο, έκλεψε την μπάλα αρκετές φορές, πέτυχε δύο τέρματα και έχασε άλλες δύο κραυγαλέες ευκαιρίες. Η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε σουτ του Ουαλί (52’) και ο Χουντόμπιακ από ευνοϊκή θέση δεν βρήκε στόχο (63’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ