aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπηρεάστηκε από τις αλλαγές, άρχισε με προβλήματα η προετοιμασία

Επηρεάστηκε από τις αλλαγές, άρχισε με προβλήματα η προετοιμασία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εμφάνιση του Εθνικού στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση μπορεί να χωριστεί σε δυο μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Γιώτης Εγκωμίτης παρέταξε την ομάδα του μες πολλές αλλαγές και ένα 5-4-1 που δεν απέδωσε, και στο δεύτερο μέρος όταν ο Εθνικός ήταν καλύτερος με την αλλαγή συστήματος και προσπάθησε πιο ορθόδοξα να απειλήσει.

Μπορεί να μην δημιούργησε έντονο πονοκέφαλο στην άμυνα της Ανόρθωσης σε καμία περίπτωση, όμως το εξαιρετικό γκολ του Χριστοφή του έδωσε ολιγόλεπτες ελπίδες. Κονέ, Κουντόμπιακ και Κοστόφσκι που ήταν οι τρεις βασικοί επιθετικοί της ομάδας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος έμειναν στον πάγκο και αυτό επηρέασε την ομάδα της Άχνας που δεν μπορούσε να απειλήσει και το πήγε σε παιχνίδι τακτικής για να κλείσει τους χώρους.

Το γκολ του Ράγιος από την κάθετη του Καλτσά «γκρέμισε» τα σχέδια του Εθνικού. Πολύ καλός ήταν ο Χριστοφή που πέρα από το γκολ που σημείωσε έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ο Κονέ έπαιξε ένα ημίχρονο αλλά κινήθηκε στη μετριότητα μιας και δεν ήταν σε καλή μέρα.

Με προβλήματα κόντρα στην ΑΕΛ

Η προετοιμασία του Εθνικού ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ έχει ξεκινήσει με προβλήματα. Και αυτό γιατί δυο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Κυπριανού και τον Γκλομπάρτ. Δυο παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στην άμυνα και αυτό σίγουρα είναι ένας πονοκέφαλος για τον Εγκωμίτη. Λύσεις υπάρχουν βέβαια και αυτές θα προσπαθήσει να βρει η ομάδα του Εθνικού για να αφήσει πίσω της τις τρεις σερί ήττες και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ