aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔέκατο απόκτημα ο επιθετικός Γκαβρίλα

Δέκατο απόκτημα ο επιθετικός Γκαβρίλα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μπογκντάν Γκαβρίλα είναι το νέο απόκτημα του Εθνικού. Χθες, ο Ρουμάνος επιθετικός ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στη Βουλγαρία.

Ο 24χρονος Ρουμάνος ακραίος επιθετικός την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Πετρολούλ Πλοϊέστι, με τη φανέλα της οποίας είχε 13 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Ο Γκαβρίλα αποτελεί το δέκατο απόκτημα των κυανόλευκων της Άχνας. Από την κυπριακή αγορά απέκτησε τους Αρέστη, Κυπριανού και Μουλαζίμη.

Από την ξένη αγορά τους Γεωργιανούς Κατσιαράβα και Ιλουρίντζε, τους Βραζιλιάνους Φράνκα και Τζέφερσον, τον Βούλγαρο Κρατσούνοφ και τον Ρουμάνο Ενέσκου. Από τους νεοαποκτηθέντες, ο Κατσιαράβα είναι αυτός που ξεχώρισε περισσότερο μέχρι τώρα. Δείχνει ότι έχει το γκολ και σκόρπισε την ικανοποίηση στους ιθύνοντες της ομάδας.

Αύριο το βράδυ, η αποστολή του Εθνικού επιστρέφει στην Κύπρο. Ακολούθως, ο Ντανίλο Ντόντσιτς θα αποφασίσει για την τύχη των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών. Από το μικροσκόπιο του Σέρβου τεχνικού περνούν οι Ρώσοι Κιπιάνι και Ντόβπνια, οι Λετονοί Μπέρενφελτς και Γερμολάγεφ, ο Βούλγαρος Στόιτσεφ και ο Ρουμάνος Ρόκατς.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ