aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΜπροστά έβαζε, αλλά πίσω έμπαζε…

Μπροστά έβαζε, αλλά πίσω έμπαζε…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σε άλλο ένα παιχνίδι, ο Εθνικός Άχνας μπροστά έβαζε, αλλά πίσω έμπαζε… Οι αδυναμίες στην άμυνα ήταν ο κύριος λόγος που δεν μπόρεσε να πάρει το «διπλό» κόντρα στην Δόξα και να ξεγνοιάσει μια και καλή. Η ομάδα της Άχνας πέτυχε τρία γκολ μέσα στο Μακάρειο, αλλά δέχθηκε άλλα τόσα, κυρίως από ατομικά τραγικά λάθη στην άμυνα.

Η αμυντική συμπεριφορά στο πρώτο ημίχρονο (δέχθηκε τρία γκολ ενώ θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα), ήταν για κλάματα και προβλημάτισε τον Βάλντας Ιβανάουσκας, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι αμυντικοί άφησαν εκτεθειμένο και τον τερματοφύλακα Μπογκαντίνοφ.

Υπάρχουν όμως και θετικά που βγήκαν μέσα από το παιχνίδι με αντίπαλο την Δόξα. Τα τρία γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι, το γεγονός ότι έμεινε αήττητη σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κι ότι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα εξασφάλισε τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Ο βαθμός στο Μακάρειο, υπό τις περιστάσεις κρίνεται ικανοποιητικός, αφού η διαφορά από την Δόξα διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα. Ο Εθνικός έφτασε στους 34 βαθμούς και μεθαύριο θα φιλοξενήσει τον Ερμή στο Δασάκι.

Ο Εμίλιο Ζελάγια συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Ο Αργεντινός στράικερ συνεχίζει να σκοράρει, να τρελαίνει κόσμο και ιδιαίτερα αυτούς που θέλουν διακαώς να τον αποκτήσουν. Στο Μακάρειο πέτυχε το 15ο του γκολ που ήταν και το πιο εντυπωσιακό από όλα τα προηγούμενα που είχε πετύχει. Είναι να αναρωτιέται κανείς που θα ήταν σήμερα η ομάδα της Άχνας εάν δεν είχε ρόστερ της τον Ζελάγια με τα 15 γκολ, αλλά και τον Κατσιαράβα με τα 13 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ