aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕίπε το «ναι» ο Αουρέλιο

Είπε το «ναι» ο Αουρέλιο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ είναι ο Μάρκο Αουρέλιο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τα βρήκε στο οικονομικό με τη διοίκηση των πρασίνων και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζακακίου.

Η απόκτηση του θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν έμπειρο παίκτη που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας του Άρη στη λήξασα σεζόν. Ο προπονητής της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης, επέμενε στην απόκτηση του Αουρέλιο, καθώς τον είχε παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια.

Παράλληλα, οι πράσινοι είναι κοντά και στην απόκτηση ενός ξένου τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Άθω Χρυσοστόμου. Σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις, θα γίνουν σίγουρα άλλες τρεις μετεγγραφές για να συμπληρωθούν οι βασικές θέσεις του ρόστερ. Η τεχνική ηγεσία έχει συμφωνήσει προφορικά με ένα στόπερ, ένα σέντερ φορ και με έναν Ελλαδίτη μέσο κι απλά απομένουν τα τυπικά με τις υπογραφές για να επικυρωθούν οι συμφωνίες.

Απ’ εκεί και πέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας είναι πολύ πιθανόν να γίνει στο εξωτερικό. Η διοίκηση έχει στα χέρια της προσφορά από αθλητικό κέντρο στη Βουλγαρία. Μόνο αν βρεθούν οι οικονομικοί πόροι, περίπου 23 χιλιάδες ευρώ, η αποστολή της ΑΕΖ να μεταβεί στο εξωτερικό για ένα δεκαήμερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ