aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔύο γερά επιθετικά χαρτιά

Δύο γερά επιθετικά χαρτιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τελευταίες προσθήκες του Σλοβένου Νταβίντ Πόλιανετς και του Τσέχου Μιχάλ Όρντος, οι οποίοι αγωνίζονται στην επίθεση, προκάλεσαν ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό στις τάξεις της Καρμιώτισσας.

Οι παράγοντες των ερυθρόλευκων πιστεύουν πως ο Λιάσος Λουκά θα έχει στη διάθεσή του δύο πολύ καλές και έμπειρες μονάδες στη γραμμή κρούσης. Με την απόκτησή τους υπάρχει η αίσθηση στις τάξεις των νεοφώτιστων πως ενισχύονται σημαντικά. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει στη συνέχεια την απόκτηση ενός μέσου, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Όσο για την προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τη δουλειά με τον βοηθό προπονητή Χρίστο Γερμανό, ο βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Λουκά, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντα του σε μία εβδομάδα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Μάριμπορ (18-30/7), όπου θα δώσει και τρία φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ