aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο δωδεκάρι του Ασαμόα

Το δωδεκάρι του Ασαμόα

Για ακόμα ένα παιχνίδι πρωταγωνιστής της Δόξας ο Μπέντζαμιν Ασαμόα (φωτό κέντρο). Ο Γκανέζος μέσος πέτυχε προχθές το γκολ που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-0), χαρίζοντας τρεις πόντους στην ομάδα της Κατωκοπιάς. Έφτασε τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και συνεχίζει να δικαιώνει τους πράσινους για την επιλογή τους το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, από όσες φορές είχε σκοράρει, μόνο μία δεν νίκησε η Δόξα, στο 1-3 από την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, τη βοήθησε να μαζέψει 12 βαθμούς σκοράροντας από μία φορά απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα (4-1), Άρη (2-1), Ερμή (2-1) και Ολυμπιακό. Επίσης, σκόραρε και στο ματς της περασμένης Τετάρτης με την Πάφος FC (2-2), στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά του κυπέλλου. Πέρα από τα έξι γκολ στους δύο θεσμούς του κυπριακού ποδοσφαίρου, ο Ασαμόα σέρβιρε και δύο ασίστ στους συμποδοσφαιριστές του. Η μία στο 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας και η άλλη στο 1-1 με την Πάφος FC.

Όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου η Δόξα, αύξησε και τη διαφορά στους εφτά βαθμούς από τον Ερμή, μετά τη χθεσινή ήττα του από την Αλκή (0-1). Οι πράσινοι δεν έχουν κανένα άγχος και ο στόχος τους να επιτύχουν όσο πιο νωρίς την παραμονή στην Α’ Κατηγορία γίνεται πραγματικότητα. Πλέον, η προσοχή τους στρέφεται στον επαναληπτικό με τη Πάφος FC, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00). Ακολούθως, η ομάδα της Κατωκοπιάς θα υποδεχτεί τη Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο στο Μακάρειο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ