aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΤο «διπλό» που θα σημαίνει παραμονή

Το «διπλό» που θα σημαίνει παραμονή

Ένας ματς μια Κατηγορία! Η Δόξα θα δώσει αύριο ένα καθοριστικό παιχνίδι, το τελευταίο της σεζόν, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το μέλλον της στην Κατηγορία. Πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να ψάξει το «διπλό», που θα την κρατήσει στα «σαλόνια», όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο άλλο καθοριστικό ματς ανάμεσα στο Παραλίμνι και την Αλκή.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Β’ ομίλου και μάλιστα στην έδρα της, παρόλο που είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Ωστόσο, παρουσιάζεται αποφασισμένη να «χτυπήσει» τη νίκη και να πανηγυρίσει την παραμονή της. Ο Λούκας Χατζηλούκας μετρά την επάνοδο των Ασαμόα και Μιτρέα δυο ποδοσφαιριστών που θεωρούνται βασικοί και βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως θα απουσιάσει ο Τίνκου που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και ο τραυματίας Αρτάβε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ