aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠηγή παραγωγής ταλέντων η Δόξα, έπιασε δουλειά η ομάδα U19

Πηγή παραγωγής ταλέντων η Δόξα, έπιασε δουλειά η ομάδα U19

Η εξαιρετική δουλειά που επιτελείται στις ακαδημίες της Δόξας αποφέρει «καρπούς». Οι πλείστες ομάδες μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της περιόδου που ολοκληρώθηκε, ενώ τέθηκαν υψηλοί στόχοι και για την νεοσύστατη ομάδα της U19, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κύπρου Χατζήκυριακου.

Η Δόξα στελέχωσε όλες τις Εθνικές μικρότερων ηλικιών της Κύπρου, με δύο παίκτες στην U15, τέσσερις στην U16 και τέσσερις στην U14. Παρά το χαμηλό μπάτζετ που διαθέτει σε σχέση με άλλες ομάδες Α’ Κατηγορίας, καταφέρνει να διακρίνεται και να εξελίσσει ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, νεαροί ποδοσφαιριστές της Δόξας προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων. Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός, Φοίβος Σάββα πέρασε από δοκιμαστικά στην Πάρμα, ενώ η Κίεβο Βερόνα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιώργο Παυλίδη (στην κεντρική φωτό).

Η σκληρή δουλειά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες συνεχίζεται και μάλιστα η ομάδα U19 άρχισε από πολύ νωρίς την προεργασία με στόχο να παρουσιαστεί πολύ δυνατή τη νέα σεζόν. Θα γίνουν δοκιμαστικά για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Κυριάκο Παυλίδη (99693050) και Δημήτρη Κωσταρά (99443403).

Στόχος είναι να παρουσιαστεί ένα ισχυρό σύνολο στην ομάδα U19 και μάλιστα αρκετοί παίκτες προπονούνται κατά διαστήματα και με την πρώτη ομάδα. Ο Λούκας Χατζηλούκας δίνει το παρών αρκετές φορές τόσο αγώνες όσο και προπονήσεις των μικρότερων κατηγοριών, ενώ από κοντά παρακολουθεί το έργο των ακαδημιών και ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ