aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Μάρκοβιτς προ των πυλών

Δόξα: Μάρκοβιτς προ των πυλών

Μιαν ανάσα από τρίτη μετεγγραφή βρίσκεται η Δόξα. Μετά τους Τρολ και Κέρλα (φθάνει το Σάββατο στην Κύπρο), η ομάδα της Κατωκοπιάς συμφώνησε προφορικά με τον Σάσα Μάρκοβιτς, που είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα.

Ο Σέρβος μέσος θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή, ποδοσφαιριστής με εμπειρία, που είναι σε θέση να προσδώσει ποιότητα στην ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους. Εφόσον υλοποιηθεί και η μετεγγραφή του Μάρκοβιτς, η Δόξα θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε άλλη μια μετεγγραφή. Αυτή θα γίνει εάν εξευρεθεί ποδοσφαιριστής για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Μπαλντέ θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, ενώ θα αποχωρήσει και ο Ολιβέιρα, είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος.

Στις τάξεις της Δόξας επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για το σπουδαίο «διπλό» επί του Εθνικού, που επέτρεψε στην ομάδα να κάνει άλμα δύο θέσεων στη βαθμολογία. Αν και αποδεκατισμένη, η ομάδα του Χαραλάμπους έφυγε νικήτρια από το Δασάκι, αποτέλεσμα που τη γεμίζει με αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Ο Τραϊτσέφσκι, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, θα απουσιάσει από το επόμενο ματς με την Πάφος FC. Ο Σαντίκ, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα αγωνιστεί και θα απουσιάσει από το επόμενο ματς που είναι με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ