aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Για το πιο αποφασιστικό βήμα παραμονής

Δόξα: Για το πιο αποφασιστικό βήμα παραμονής

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν δίνει αύριο η Δόξα. Εκστρατεύει στην Άχνα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό και σε περίπτωση που δραπετεύσει με το τρίποντο θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή άλλη μια αγωνιστική περίοδο στην Α΄Κατηγορία.

Βλέπετε, θα διευρύνει τη διαφορά από τον αντίπαλο στους 11 βαθμούς και παραλλήλως θα εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες που θα προκύψουν από το άλλο αυριανό παιχνίδι του β΄γκρουπ, μεταξύ της ΠΑΕΕΚ και του Ολυμπιακού. Στην ομάδα της Κατωκοπιάς έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στην επικείμενη έξοδο, με τον Ηλία Χαραλάμπους να προετοιμάζει το πλάνο του.

Αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αποστολής, ωστόσο πιστεύει στους παίκτες, θεωρώντας ότι μπορούν να κερδίσουν, κάτι που έπραξαν, εξάλλου, αρχές του τρέχοντος έτους στο Δασάκι (1-0).  Θα απουσιάσει μόνο ο Ντρολέ, που τοποθέτησε το χέρι του σε νάρθηκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ