aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Αβέβαιο το μέλλον του Ματσίν

Απόλλων: Αβέβαιο το μέλλον του Ματσίν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, φανέρωσε μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις του, μια αισθητή ανησυχία για το μέλλον του στην ομάδα. Παρά τη διάθεσή του να σχεδιάσει και να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του συνόλου για την επόμενη σεζόν, ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι η παραμονή του στον πάγκο δεν είναι καθόλου εγγυημένη.

Η απόφαση θα παρθεί από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, που θα ζυγίσει τα δεδομένα και την ανάγκη για αλλαγές μετά από μια σεζόν που οδήγησε σε αδιέξοδα. Η δήλωση του Ματσίν, «είναι κάτι που δεν εξαρτάται πλήρως από μένα», υπογραμμίζει την επιφυλακτικότητα με την οποία βλέπει το μέλλον του στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει την ανάγκη για θετικές αλλαγές και ουσιαστικό σχεδιασμό για την επιστροφή του Απόλλωνα στις υψηλές βαθμολογικές θέσεις.

Εν τω μεταξύ, άτυχος στάθηκε ο Ζαχαρίας Άδωνη καθώς ο τραυματισμός που αποκόμισε στο ματς με την Καριώτισσα είναι πολύ σοβαρός. Υπέστη ρήξη πρόσθιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ