aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΞέσπασμα στον Ακρίτα και μήνυμα του Γκονσάλβες

Ξέσπασμα στον Ακρίτα και μήνυμα του Γκονσάλβες

Ο Άρης είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 15 του περασμένου Μαΐου, όταν είχε κερδίσει στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος τη Δόξα στο Τσίρειο με 4-3. Προχθές κατάφερε να κερδίσει τον Ακρίτα Χλώρακας με 6-0 για το κύπελλο και να πάρει δυνάμεις για τη συνέχεια.

Μετά τις τελευταίες αποτυχίες και την απομάκρυνση του Θαλή Θεοδωρίδη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε ανάγκη μια νέα αρχή. Ο αντίπαλος ήταν αδύνατος, αλλά για την περίοδο αυτή ήταν ό,τι χρειαζόταν η ομάδα της Λεμεσού.

Στο προχθεσινό παιχνίδι φάνηκε πάντως ότι ο παραγκωνισμένος Σίλβιο Γκονσάλες μπορεί να βοηθήσει. Ο Αργεντινός έφτασε τα 36 του χρόνια, άλλα έδειξε με το προχθεσινό χατ τρικ ότι μπορεί να βοηθήσει.

Αύριο φυσικά περιμένει τον Άρη ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου, αφού θα τον υποδεχτεί στο ΓΣΠ η Ομόνοια. Ο υπηρεσιακός προπονητής Νίκος Ανδρέου προφύλαξε αρκετούς από τους βασικούς του για να τους χρησιμοποιήσει αύριο. Η διοίκηση, παράλληλα, εξετάζει κάποιες υποψήφιους διαδόχους του Θεοδωρίδη στο πόστο του προπονητή και από εβδομάδας αναμένεται να προκύψουν νεότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ