aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΘα δώσει τη μάχη και ό,τι βγει

Θα δώσει τη μάχη και ό,τι βγει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα χρειαστεί να κάνει καλό παιχνίδι το απόγευμα ο Άρης για να ελπίζει πως θα αποκομίσει βαθμολογικό όφελος απέναντι στον Απόλλωνα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει «κολλήσει» στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Οι πράσινοι σε διάστημα οκτώ ημερών θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα, τον Εθνικό (εντός) και την Πάφο (εκτός).

Πρόκειται για σημαντικούς αγώνες, στους οποίους ο Άρης θα κυνηγήσει όσους περισσότερους βαθμούς. Με νέο τεχνικό, τον Γιάννη Χριστόπουλο, η ομάδα της Λεμεσού θα το παλέψει για να πάρει βαθμούς στη συνέχεια και με καλύτερη ψυχολογία να τα δώσει όλα για να κάνει το βήμα προς τα μπρος. Για την ώρα, μπροστά του ο Άρης έχει το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο καλείται να παρουσιαστεί  σοβαρός για να μην επαναλάβει εμφανίσεις όπως αυτές με την ΑΕΚ και τη Δόξα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Μαραγκουδάκη και τον Μεντζέντοβιτς. Θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, τους Ράντου, Παναγή και Φράγκο. Θα αγωνιστεί και ο Τρομπάροφ, ο οποίος απουσίασε με την ΑΕΚ, λόγω καρτών. Για να ελπίζουν στον Άρη πως δεν θα κινδυνεύσουν θα πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς. Διαφορετικά η κατάσταση θα δυσκολέψει σημαντικά και μάλιστα πολύ νωρίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ