aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Στόχος μου η κλήση στην Εθνική Ανδρών»

«Στόχος μου η κλήση στην Εθνική Ανδρών»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθε χρόνο και καλύτερος. Ο Θεοδόσης Κύπρου, ήταν ένας από τους τρεις βασικούς επιθετικούς του Άρη, μάλιστα με πολύ καλή επίδοση, στην σεζόν που προηγήθηκε.

Ο 24χρονος επιθετικός, άρχισε την καριέρα του από την Ομόνοια, ακολούθως το 2012 μεταπήδησε στον Χαλκάνορα, για να μετακινηθεί το 2014 στην Καλλονή. Τον Ιανουάριο του 2015 αποκτήθηκε από τον Άρη, τον οποίο βοήθησε να κερδίσει την άνοδό του στην Α’ Κατηγορία.

Στην πρώτη του σεζόν στο πρωτάθλημα των μεγάλων του Κυπριακού πρωταθλήματος, κέρδισε τις εντυπώσεις. Τα γκολ μπορεί να προήλθαν από άλλους όμως, με την μπάλα στα πόδια ειδικά στις αντεπιθέσεις πολύ δύσκολα έχανε μάχη από αντίπαλο αμυντικό.

Είναι εκρηκτικός, γρήγορος και αν βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια, θα είναι σε θέση να κάνει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα. Η σεζόν που πέρασε τον βοήθησε πολύ και στον Άρη έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Κύπρου. Στο νέο πρωτάθλημα, πιο έμπειρος θα είναι σε θέση να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα της Λεμεσού.

«Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για όλους μας. Ο στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην Κατηγορία και τα καταφέραμε. Πιστεύω πως, με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε, τη νέα σεζόν θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να φθάσουμε ακόμη πιο ψηλά», ανέφερε στο «Goal», ο Θεοδόσης Κύπρου.

Και πρόσθεσε: «Πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές, όμως μετά κάναμε καλά παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε την Ανόρθωση στο ”Αντώνης Παπαδόπουλος” με επτά Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να χρησιμοποίησε τόσους Κύπριους».

Για την δική του παρουσία και αν είναι ευχαριστημένος από το τι έδωσε, είπε: «Ήταν η πρώτη μου σεζόν στην Α’ Κατηγορία. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος. Πιστεύω πως ήταν μια καλή σεζόν για μένα, όμως είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου και να κάνω βήματα προόδου».

Αν έχει κάποιο στόχο, ο επιθετικός του Άρη υπογράμμισε: «Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών είναι ο μεγάλος μου στόχος. Και γι’ αυτό θα δουλέψω περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ