aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠαπαδόπουλος: «Δεν πάμε για διακοπές, ούτε για την εμπειρία»

Παπαδόπουλος: «Δεν πάμε για διακοπές, ούτε για την εμπειρία»

Το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή του Άρη στην Πράγα, όπου αύριο (21/9, 22:00) οι πρωταθλητές Κύπρου θα αντιμετωπίσουν την Σπάρτα «πέταξε» το πρωί της Τετάρτης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα δώσει το ιστορικό πρώτο παιχνίδι σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων, Κώστα Παπαδόπουλο να δηλώνει πως δεν πάνε στην Πράγα για διακοπές, ούτε θα συμμετάσχουν στους ομίλους για την εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι όντως ένα ιστορικό παιχνίδι, είναι το πρώτο για την ομάδα μας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα της δεύτερης τη τάξει. Αυτό από μόνο του εξυπακούεται ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλές ομάδες.

Δεν είναι μυστικό και δεν είναι κακό να λέμε ότι ο Άρης είναι αουτσάιντερ και στα έξι παιχνίδια του ομίλου, αλλά απ’ εκεί και πέρα έχουμε τις πιθανότητες μας και θα τις παλέψουμε. Δεν πάμε για διακοπές, ούτε για την εμπειρία. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ευελπιστούμε ότι ένας καλός Άρης θα έχει τύχη στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε πάντα κατά νου ότι εκτός από τα χρώματα της ομάδας μας εκπροσωπούμε και το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Αν το γεγονός πως ο αντίπαλος είναι το φαβορί ενδέχεται να λειτουργήσει υπέρ του Άρη: «Η αλήθεια είναι όταν σε ένα αγώνα με μία πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα όπως η Σπάρτα έχεις λίγα να χάσεις και πολλά να κερδίσεις σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Οπότε, αυτό το έχουμε κατά νου. Σαφώς και δεν θα έχουμε το άγχος που θα έχουν οι Τσέχοι, αλλά αυτό δεν αφαιρεί καθόλου από την προσπάθειά μας για βαθμολογικό όφελος, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι εκτός ο Νίκολιτς, ο Γιαγκό δύσκολα θα προλάβει, ενώ θα περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση για τους Μουσούντα και Μποάκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ