aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Άρης είχε μπροστά του ένα ματς που έμοιαζε με τελικό. Αν το έχανε θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, όμως οι ποδοσφαιριστές του, υπό την καθοδήγηση του Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και χάρηκαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Την περίμεναν εδώ και τέσσερις σχεδόν μήνες, αλλά ισχύει αυτό που λέγεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, «κάλλιο αργά, παρά ποτέ». 

Με τη νίκη αυτή, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση, στην οποία βρισκόταν από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο ξεχασμένος Σίλβιο Γκονσάλες πήρε θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης και ήταν ο πρωταγωνιστής. Δεν βρήκε δίχτυα από τα έντεκα βήματα, αλλά λίγο μετά δεν αστόχησε στην ευκαιρία που βρήκε. Ήταν το σύνθημα νίκης, το οποίο ακολούθησε και ο Ροζέριο Μάρτινς, ο οποίος με έναν κεραυνό έθεσε γερές βάσεις για το τρίποντο. Για τους δύο ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν τα πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι, είχαν σημειώσει μόλις τρία στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές και προχθές με άλλα δύο έφτασαν τα πέντε. Η προσοχή είναι πλέον στο παιχνίδι με τη Δόξα την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο. Και θα έχουν την ευκαιρία, αν κερδίσουν, να πετάξουν ακόμη πιο ψηλά, για να νιώσουν καλύτερα και πιο άνετα.

Απέναντι στην Αναγέννηση φάνηκαν τα πρώτα θετικά δείγματα της δουλειάς του νέου προπονητή του Άρη, Φρεντερίκ Βαντερμπίστ (φωτό). Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν με πολύ καλύτερη ψυχολογία και εκτός από τους σκόρερ Γκονσάλες και Μάρτινς, πολύ καλή δουλειά έκαναν οι Ικάντε, Παναγή, Αντωνίου και Παχίπης. Ωστόσο, ασφαλέστερα συμπεράσματα για τη δουλειά του Βέλγου τεχνικού θα εξαχθούν στη συνέχεια, αφού το δείγμα είναι μικρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ