aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓίνιγκεν: «Δεν μας βγήκε στο γήπεδο, υπάρχουν διάφοροι λόγοι»

Γίνιγκεν: «Δεν μας βγήκε στο γήπεδο, υπάρχουν διάφοροι λόγοι»

Την στεναχώρια του για τη νέα απώλεια βαθμών του Άρη, εξέφρασε ο βοηθός του Αλεξέι Σπιλέφσκι (ήταν τιμωρημένος), Τόμι Γίνιγκεν, μιλώντας μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσα δήλωσε ο Τόμι Γίνιγκεν:

Αρχικά είπε: «Ευχαριστώ τους φίλους μας. δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη. Είμαστε στεναχωρημένοι. Ήταν όπως το περιμέναμε το παιχνίδι. Μια πολύ δύσκολη ομάδα να την αντιμετωπίσεις, με αυτό το σύστημα. Στα χέρια μας ήταν να σκοράρουμε. Στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα μετρά. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένταση και γίναμε πιο γρήγοροι».

Για το μηδέν στα τελευταία δυο παιχνίδια: «Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Σήμερα απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο αποδείχτηκε πως είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν είσαι γρήγορος δύσκολα θα τους δημιουργήσεις ευκαιρίες. Δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά δεν μας βγήκε στο γήπεδο».

Για το αν θα παιξει ο Κακόριν με ΑΠΟΕΛ: «Δουλεύουμε μαζί του στην αποθεραπεία και θα ενημερώσουμε. Συγχαίρω τον Μονέ Πακέ που επέστρεψε στη δράση μετά από 9 μήνες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ