aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕτοιμάζεται για να χτυπήσει ρέστα

Ετοιμάζεται για να χτυπήσει ρέστα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν ήταν χαμένος από χέρι ο Άρης προψές απέναντι στην ΑΕΛ (0-1), όμως όταν δέχθηκε το γκολ από τον Σάσι στο 60’ είχε κριθεί η πρόκριση. Προσπάθησαν οι πράσινοι, όσο το σκορ ήταν στο 0-0, έκαναν κάποιες αλλαγές για να γίνουν πιο επιθετικοί, όμως δεν τα κατάφεραν.

Η αλήθεια όμως είναι πως κύρια η έγνοια τους είναι στο πρωτάθλημα. Εκεί εστιάζουν την προσοχή τους, να μαζέψουν βαθμούς και να αγωνιστούν στα μπαράζ με περισσότερες πιθανότητες, από τις άλλες ομάδες που θα δώσουν τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Το ματς του κυπέλλου τέλειωσε γι’ αυτούς και ετοιμάζονται για το παιχνίδι πρωταθλήματος της ερχόμενης Δευτέρας, πάλι με την ΑΕΛ. Και αυτή τη φορά δεν θέλουν με τίποτε να τριτώσει το κακό. Ο στόχος του προπονητή Νικόλα Μαρτίδη, είναι να αιφνιδιάσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» την αντίπαλο και να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος.

Ο στόχος δεν είναι να επαναλάβουν την εμφάνιση με την ΑΕΚ, αλλά να είναι ακόμη καλύτεροι και πιο βελτιωμένοι οι πράσινοι, κυρίως επιθετικά. Ο Αλβαράδο που πήρε χρόνο συμμετοχής προψές έδειξε καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει επιθετικά. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Αντωνίου, Παναγή και Σκούρτης, συνεπώς, με όλα τα όπλα του, ο Άρης θα κτυπήσει το τρίποντο για να πάει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ