aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το ταξίδι ξεκινάει, άγνωστος ο προορισμός

Άρης: Το ταξίδι ξεκινάει, άγνωστος ο προορισμός

Με χρυσά γράμματα γράφτηκε στην Ιστορία του Άρη η 21η Μαΐου του 2022! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διέσυρε την Ανόρθωση μέσα στην έδρα της, επικρατώντας με 3-0 και της έκλεψε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσα από τα χέρια.

Η ονειρική φετινή σεζόν της λεμεσιανής ομάδας «σφραγίστηκε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας συμμετοχή σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Κόνφερενς Λιγκ) για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τι κι αν αγνοούσε για δύο ολόκληρους μήνες τις νίκες; Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι παίκτες του κατάφεραν να πετύχουν τη μεγαλύτερη νίκη στα 92 έτη ζωής του Άρη την κατάλληλη στιγμή, στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος.

Ετοιμάζουν έτσι, βαλίτσες για Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκινάει στις 15 Ιουνίου, όταν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα μάθει τον αντίπαλο της για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στις 21και 28 Ιουλίου.

Δεδομένα η φετινή επιτυχία άνοιξε την όρεξη στους λευκορώσους ιδιοκτήτες, και το ερώτημα που γεννάται είναι μέχρι που φτάνει το «ταβάνι» των πρασίνων με δεδομένη τη διάθεση των ιδιοκτήτων να ξοδέψουν χρήμα έχοντας πλέον περισσότερη γνώση για το αντικείμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ