aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Το παρά ένα ματς το 2015 και το σερί στη Β΄Κατηγορία

Άρης: Το παρά ένα ματς το 2015 και το σερί στη Β΄Κατηγορία

Πάνε χρόνια που ο Άρης, έχει να μετρήσει πέντε διαδοχικές νίκες. Ως συνήθως, το ταβάνι στην πρόσφατη ιστορία του είναι τέσσερα συναπτά τρίποντα, όλα ωστόσο αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας.

Για παράδειγμα, σε επίπεδο «μεγάλης» κατηγορίας, τον Οκτώβριο του 2015 είχε καταγράψει καρέ τρίποντων στο πρωτάθλημα απέναντι σε Παραλίμνι (2-1), ΑΕΛ (2-1), Νέα Σαλαμίνα (2-0), Εθνικό (2-1) και στο αμέσως επόμενο, ηττήθηκε από την Ομόνοια (0-1).

Η ομάδα της Λεμεσού, έτρεξε για τελευταία φορά σερί πέραν των πέντε νικών πριν από τέσσερα χρόνια σε επίπεδο Β΄Κατηγορίας. Συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους είχε κερδίσει κατά σειρά τον ΑΣΙΛ (3-2), τον Ολυμπιακό (2-0), την Καρμιώτισσα (5-2), το ΘΟΪ Λ. (2-1), τον Ακρίτα (2-1) την ΠΑΕΕΚ (2-0), την Αγία Νάπα (3-2) και τον Διγενή Ύψωνα (1-0). Σε οκτώ αγώνες, δηλαδή, πήγαινε από το ένα τρίποντο στο άλλο.

Για να ισοφαρίσει τη συγκεκριμένη επίδοση, λοιπόν, καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της Πάφος FC και της Ανόρθωσης, αρχίζοντας παραλλήλως νικηφόρα το τελευταίο σκέλος των υποχρεώσεών του στα πλέι οφ. Εάν υλοποιήσει τον εν λόγω δύσκολο ομολογουμένως στόχο, αυτομάτως θα ανοίξει μία νέα σελίδα στην ιστορία του. Οι Κακόριν, Στρούσκι έχουν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με την Ανόρθωση. Οι Μεντιούπ και Σιουμάνσκι είναι τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ