ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΣΤΙΒΟΣΣτίβος: 4η θέση για τον Γρηγόρη Νικολάου στο Τριπλούν – 5ος ο Δημήτρης Χριστοφή στο...

Στίβος: 4η θέση για τον Γρηγόρη Νικολάου στο Τριπλούν – 5ος ο Δημήτρης Χριστοφή στο Επί Κοντώ

Την 4η θέση στον τελικό του Τριπλούν κατέλαβε ο Γρηγόρης Νικολάου, με καλύτερο άλμα στα 16.03μ., σε έναν αγώνα όπου παρέμεινε μέχρι το τέλος κοντά στις θέσεις του βάθρου. Ο Κύπριος αθλητής είχε ακόμη ένα άλμα στα 15.85μ. και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 4η θέση μεταξύ έξι αθλητών, επιβεβαιώνοντας την ανταγωνιστική του παρουσία σε μια απαιτητική διοργάνωση. Στο ίδιο αγώνισμα ο Αντρανίκ Σαρκίς Αστζιάν δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό που θα του επέτρεπε να διεκδικήσει καλύτερη θέση και περιορίστηκε στα 14.95μ., καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Στο Επί Κοντώ, ο Δημήτρης Χριστοφή πέρασε τα 5.15μ. και κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό. Επιχείρησε στη συνέχεια να ξεπεράσει τα 5.30μ., χωρίς όμως να τα καταφέρει, ολοκληρώνοντας μια αξιόλογη παρουσία. Ο Χρήστος Ταμανής δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Η Μαρίνα Χατζηκώστα, στη Δισκοβολία, είχε καλύτερη βολή στα 52.10μ. και κατέλαβε την 8η θέση, σε έναν τελικό όπου επίσης δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό που θα επιθυμούσε αφού όλες οι υπόλοιπες προσπάθειες της, ήταν άκυρες.

📸 Χαρά Σαββίδου Λιγότερα

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ