aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Συνέπεια και συνέχεια από την αρμάδα του Λιάσου

Άρης: Συνέπεια και συνέχεια από την αρμάδα του Λιάσου

Πανηγύρισε την τρίτη νίκη στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε μέσα σε ένα μήνα (3-1-0), σκαρφάλωσε για δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, αποδεικνύοντας ότι είναι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα πράγματα. Ο συνεπέστατος για άλλη μία φορά Άρης, παρά το γεγονός ότι τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ουραγό Εθνικό, ανίχνευσε το μονοπάτι που οδηγούσε στη νίκη (2-1) και εκμεταλλευόμενος την ήττα του Απόλλωνα, τον υποσκέλισε βαθμολογικά.

Βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ομάδα που θα αντιμετωπίσει αρχές του επόμενου μήνα, με τον Λιάσο Λουκά να σημειώνει ότι «δεν σκεφτόμαστε την κορυφή», ξεκαθαρίζοντας παραλλήλως πως «δεν έχουμε υψοφοβία». Ο Κύπριος προπονητής, παρά τις μαζεμένες απουσίες ποδοσφαιριστών, είδε την ομάδα του να ανταπεξέρχεται των δυσκολιών που συνάντησε, ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση του Εθνικού (1-1), αντλώντας σπουδαίο τρίποντο. Είχε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσει, με τον κόουτς να απονέμει τα εύσημα και στους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν. Κυρίως, όσον αφορά στην προετοιμασία των παικτών που δεν αγωνίζονταν και προχθές, ρίχθηκαν στη μάχη.

Για πού το έβαλε ο Άρης; «Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, να κερδίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο και να κατακτήσουμε τίτλους», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σουηδός αμυντικός Μπρόρσον, ο οποίος πραγματοποίησε ντεμπούτο στους πράσινους της Λεμεσού.

«Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι», προέτρεψε την ίδια ώρα τους παίκτες του ο Κύπριος προπονητής, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους και κυρίως, προσγειωμένους όλους στην ομάδα. Την Παρασκευή, υπενθυμίζουμε, ο Άρης θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο Στάδιο τη Δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ