aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Πεινασμένοι» και αποφασισμένοι…

Άρης: «Πεινασμένοι» και αποφασισμένοι…

Μετά από δύο ισοπαλίες στην τρέχουσα σεζόν, ο Αρης επιδιώκει να πετύχει την πρώτη νίκη απέναντι στην Πάφος FC στο σημερινό ματς που θα διεξαχθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» ώστε να αφήσει την αντίπαλο 6 βαθμούς μακριά του, συνεχίζοντας να ονειρεύεται μέχρι την κατάκτηση του τίτλου!

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους κερδίσουμε φέτος στους δύο πρώτους γύρους. Τώρα, νομίζω, έφτασε ο καιρός. Αλλά και πάλι παίζουμε εκτός έδρας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Αλεξέι Σπιλέφσκι. «Η Πάφος έχασε βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι και έχουν μεγάλο κίνητρο. Όμως έχουμε κι εμείς το δικό μας κίνητρο, είμαστε “πεινασμένοι”. Αναλύσαμε το πλάνο, τις αδυναμίες τους και εάν παρουσιαστούμε στο γήπεδο όπως το έχουμε σχεδιάσει, τότε θεωρώ θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο προπονητής του Αρη, ο οποίος χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα τη σειρά αγώνων στα πλέι οφ, μεταφέροντας την ανυπομονησία όλων στην ομάδα. «Εχει περάσει καιρός που είχαμε εκείνες τις διαδοχικές ισοπαλίες. Νομίζω ότι πολλοί μας ξέγραψαν από την κούρσα και μιλούσαν για εμάς με αρνητικό τρόπο. Δεν πίστευαν σε εμάς, οπότε αυτό δεν το ξεχνάμε, αλλά δεν μας αγγίζει. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Ξέρουμε τι θέλουμε. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», επισήμανε ο Λευκορώσος κόουτς.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο Σπιλέφσκι υπολογίζει στους Κακόριν, Στρούσκι και Ζόκε που επιστρέφουν από την τιμωρία λόγω καρτών. Αντιθέτως, εκτός πλάνου έμειναν οι τραυματίες Μπράουν, Μεντιούπ και Σουμάνσκι. Αμφίβολος είναι ο Μπρόρσον και θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ