aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έχει τον τρόπο να αντιδρά

Άρης: Έχει τον τρόπο να αντιδρά

Ο Άρης είναι άπειρη ομάδα στον πρωταθλητισμό, όμως διαθέτει ποδοσφαιριστές έμπειρους, προερχόμενοι από μεγάλες ομάδες. Γι’ αυτό και μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα (που δεν είναι και πολλά στη σεζόν), έχει τον τρόπο να βγάζει αντίδραση.

Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Τη Δευτέρα υποδέχεται την Πάφος FC στο «Αλφαμέγα» και θα ψάξει τη νίκη και τη διατήρηση στην πρωτοπορία. Τις πρόσφατες δύο φορές που έμεινε στην ισοπαλία στο αήττητο σερί που «τρέχει» και σύμπτωση ήταν με την Πάφος FC (1-1 και 2-2), επέστρεψε αρχικά με νίλη (2-0) επί της Ανόρθωσης και ακολούθως με «τεσσάρα» επί της ΑΕΚ.

Οι πράσινοι δεν πανηγύρισαν στην τρέχουσα σεζόν επί της Πάφος FC, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Θα θελήσουν να το κάνουν τώρα, που βρίσκονται στην κορυφή και στοχεύουν να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους. Ο Σπιλέφσκι γνωρίζει πως, η αποστολή της ομάδας του δεν θα είναι εύκολη, ιδιαίτερα μετά τον αποκλεισμό της αντιπάλου τους από το κύπελλο, με επακόλουθο να μην εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Άρα, η Πάφος FC θα πρέπει να κυνηγήσει την τρίτη θέση και για να αυξήσει τις πιθανότητές της επιβάλλεται να περάσει νικηφόρα από την έδρα της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Δευτέρας, με τον Σπιλέφσκι να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι σε θέση να παρουσιάσει ικανό σύνολο και παράλληλα να έχει γεμάτο πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ