aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από εκεί που έμεινε στο ΓΣΠ

Άρης: Από εκεί που έμεινε στο ΓΣΠ

Το 3Χ3 του Άρη είναι ασφαλώς μια εξαιρετική αρχή, στην οποία θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα στο παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι κατάφερε να ξεπεράσει την πικρία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού αποδίδοντας σωστό, οργανωμένο και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο. Παρουσιάζεται διεκδικητική σε κάθε παιχνίδι και για αυτό έχει πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο Άρης όσο και αν ακούγεται παράξενο στα αυτιά κάποιων, θέλει στη φετινή σεζόν να πρωταγωνιστήσει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν καταφέρνει να κερδίζει τα παιχνίδια που αν μη τι άλλο είναι το φαβορί πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Τέτοιου χαρακτήρα είναι ο σημερινός αγώνας με την Καρμιώτισσα. Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, το οποίο θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Σπιλέφσκι, μιλώντας στην κάμερα του Άρη, ανέφερε πως ο σημερινός αγώνας θα είναι σαφώς πιο δύσκολος σε σχέση με αυτόν στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: «Η Καρμιώτισσα είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Όλοι μπορούν να διαβάσουν τη βαθμολογία και αυτό αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο όταν αντιμετωπίζεις αυτού του είδους τις ομάδες. Γιατί το κίνητρό τους θα είναι τεράστιο και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση».

Ο τεχνικός του Άρη δεν αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θα παρατάξει την ενδεκάδα που κέρδισε την περασμένη αγωνιστική. Ο Άλβες θα υπερασπιστει την εστία και στην τετράδα στην άμυνα θα δούμε τους Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού, Γιαγκό. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σζόκε, Μπράουν και στα άκρα οι Μπαμπίκα, Μπένγκτσον. Στη γραμμή κρούσης θα κινούνται οι Μαγιαμπέλα και Γκομίς. Ο τελευταίος είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο σημερινός αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ο πρώτος που γίνεται μακριά από τη Λεμεσό, επομένως θα διαπιστωθεί κατά πόσον η μετακόμιση στη Λάρνακα θα επηρεάσει την προσέλευση των φίλων του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ