aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Αυτό ήταν μοντέρνο ποδόσφαιρο

Άρης: Αυτό ήταν μοντέρνο ποδόσφαιρο

Το γεγονός ότι ο Άρης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής, μείωσε τη διαφορά στο -3, αλλά ο προπονητής του ήταν «θυμωμένος» επειδή «δεν σκοράραμε πάρα πάρα πάρα πάρα πολλά γκολ», λέει πολλά. Ήταν κι αυτός ένας τρόπος για τον Λευκορώσο τεχνικό να αναδείξει ποιος ήταν αφεντικό στο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να εκφράσει την πίστη του ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο. Εξέφρασε, μάλιστα, με παραστατικό τρόπο την περηφάνια του για τους παίκτες του: «Το πρώτο ημίχρονο, συγνώμη αλλά… αυτό ήταν μοντέρνο ποδόσφαιρο. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, τον πρωτοπόρο και το να κάνουμε τέτοια εμφάνιση, είμαι πολύ περήφανος».

Όντως ήταν ξεκάθαρο για το τι έγινε, όπως είπε ο Σπιλέφσκι. Η ομάδα άξιζε τη νίκη και με το παραπάνω. Ο ίδιος νίκησε στη σκακιέρα του πάγκου και οι παίκτες του νίκησαν στις μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θαυμάστηκε για την ταχύτητα και τη δύναμή της, γεγονός το οποίο αναγνώρισε και η πλειονότητα των αντίπαλων οπαδών. Ο Γκομίς έφτασε στα εννέα τέρματα, ο Μαγιαμπέλα επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από τρεις μήνες κι όλοι είδαν ότι με βάση το αριθμητικό πλεονέκτημα και τις ευκαιρίες στην αναμέτρηση, ο Άρης θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και να μην καρδιοχτυπήσει.

Ήρθε μια σπουδαία νίκη, αλλά ο δρόμος μέχρι τον τερματισμό περιλαμβάνει άλλες επτά στροφές. Στη διοίκηση είναι ικανοποιημένοι επειδή διαπιστώνεται ότι η ομάδα έχει τον απαραίτητο τσαμπουκά και τρίζει τα δόντια σε ματς με την πλάτη στον τοίχο όπως το προχθεσινό. Ο αγώνας με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», είναι επίσης κομβικής σημασίας γι αυτό και όλοι έχουν στρωθεί στη δουλειά. Ο Σπιλέφσκι θα πρέπει να κάνει υπομονή για να «μετρήσει» τους ετοιμοπόλεμους. Ο Σάβο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα διάσεισης, αλλά πιστεύεται ότι σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Με ενοχλήσεις αποχώρησαν οι Καζού και Γκομίς, ενώ στο ιατρικό δελτίο είναι ήδη οι Κοκόριν και Στρούσκι. Σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάσταση, όλων και θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ