aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΒαθμός ελπίδας για Ουντινέζε μέσα στην Μπολόνια

Βαθμός ελπίδας για Ουντινέζε μέσα στην Μπολόνια

Η Ουντινέζε πήρε σπουδαίο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή μέσα στο «Ρενάτο Νταλ Άρα», κρατώντας στο 1-1 την Μπολόνια η οποία παραμένει εντός τετράδας.

Όρθια στο «Νταλ Άρα» η Ουντινέζε! Στο πρώτο… κανονικό ματς του Καναβάρο στον πάγκο τους (αφού το ντεμπούτο του είχε γίνει στο… 20λεπτο κόντρα στη Ρόμα), οι «φριουλάνι» έφυγαν με σπουδαίο βαθμό από την έδρα της Μπολόνια (1-1).

Κάπως έτσι η Ουντινέζε μπορεί να παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά συνεχίζει να ελπίζει για την σωτηρία, ενώ οι «ροσομπλού» έχασαν την ευκαιρία να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη τετράδα και πλέον οι Ρόμα και Αταλάντα παραμονεύουν.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να έχουν διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να έχουν εκατέρωθεν από κάποιες καλές στιγμές. Τελικά η Ουντινέζε ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Παγιέρο με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0 στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Πιο καλά μπήκε η Μπολόνια στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στάθηκε άτυχη, αφού από το 64’ και μετά έπαιζε με 10 παίκτες, μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Μπεουκέμα. Όμως δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα η ομάδα του Τιάγκο Μότα και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 78’ με τον Σαλεμάκερς. Σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ