aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Άντε να ξεμπερδεύουμε…»

«Άντε να ξεμπερδεύουμε…»

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Άρη θέλουν όλα να τελειώσουν τo Σάββατο. Θα έχουν απέναντί τους τον Ερμή και το ζητούμενο είναι η νίκη ή στη χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία που θα χαρίσει το διαβατήριο της παραμονής. «Άντε να ξεμπερδεύουμε…», λένε στον Άρη.

Οι πράσινοι της Λεμεσού είναι πανέτοιμοι για τη νέα πρόκληση και δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία. Ο Μαρτίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Επανέρχεται ο Αλβάρεθ που είχε κάρτες και δεν αγωνίστηκε με τον Εθνικό. Ο Ράσμους που αντιμετώπισε πρόβλημα και έμεινε εκτός από τον αγώνα στο Δασάκι, αισθάνεται πλέον καλά και επίσης θα επανέλθει.

Στον Άρη κρίνουν πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει περισσότερους βαθμούς, όμως η ατυχία, η αστοχία και η πίεση δεν έφεραν τα ποθητά αποτελέσματα. Τελειώνοντας με την παραμονή, θα έχουν την ευκαιρία στον Άρη να μπουν και σε ρυθμό προγραμματισμού, με το ζητούμενο να είναι ασφαλώς να προκύψουν ποιοτικές προσθήκες για να καταστεί πιο δυνατό το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ