aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Ξέρανε» τη Μονακό στο 90’ η Μαρσέιγ, γκολάρα ο Μήτρογλου

«Ξέρανε» τη Μονακό στο 90’ η Μαρσέιγ, γκολάρα ο Μήτρογλου

Τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Ligue 1 πανηγύρισαν οι Μασσαλοί και μάλιστα με ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μονακό, όπου είχε να κερδίσει από τον Φλεβάρη του 2010. Για να συμβεί δε αυτό έβαλε το… κεφάλι του και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος βρέθηκε στο βασικό σχήμα από τον Γκαρσία κι άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου με μία καρφωτή κεφαλιά.

Παρ’ όλα αυτά οι Μονεγάσκοι χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης για να φέρουν τα… πάνω κάτω. Ο Τίλεμανς στο 48′ έκανε το 1-1 κι ο Φαλκάο στο 53′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι… συγκινήσεις ωστόσο το Πριγκιπάτο δεν είχαν τελειώσει εκεί, καθώς οι αλλαγές του Γκαρσία έφεραν ξανά “τούμπα” το ματς. Ο Τοβίν που μπήκε στο 62′ στο ματς, ισοφάρισε σε 2-2 στο 74′, ενώ ο Ζερμέν μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του, χάρισε στο 90′ τη νίκη στη Μαρσέιγ με κεφαλιά. Με αυτή τη νίκη οι Μασσαλοί σκαρφάλωσαν στην πεντάδα με 7 βαθμούς, ενώ η Μονακό παρέμεινε με μόλις ένα τρίποντο μετά από τέσσερις αγωνιστικές, στη 13η θέση.


Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο… γκάλοπ της L’Equipe για το ποιος παίκτης εντυπωσίασε περισσότερο το κοινό της συνολικά στο παιχνίδι, ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 32%, έναντι 27% του Τοβίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ