aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θα φύγει τον Ιανουάριο από τον Απόλλωνα. Έχει καλό μισθό, αλλά δεν αρκεί»

«Θα φύγει τον Ιανουάριο από τον Απόλλωνα. Έχει καλό μισθό, αλλά δεν αρκεί»

Την αποχώρηση του Γκιόργκι Παπουνασβίλι από τον Απόλλωνα προανήγγειλε ο ατζέντης του Γεωργιανού μεσοεπιθετικού. Ο Λεβάν Ζουκμπάϊα (δεξιά στη φωτογραφία) σε δηλώσεις στην πατρίδα του σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πολωνίας, της Ουγγαρίας και της Ουκρανίας για τον πελάτη του, ο οποίος έχει καλό μισθό στην ομάδα της Λεμεσού, αλλά θέλει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Επέστρεψα από την Κύπρο πριν από λίγες μέρες. Πήγα να μιλήσω για τους πελάτες μου. Ο Παπουνασβίλι δεν είναι χαρούμενος από τη διαχείρισή του στον Απόλλωνα. Ναι μεν έχει καλό μισθό, όμως το σημαντικό γι’ αυτόν είναι να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να επιδεικνύεται εμπιστοσύνη προς στο πρόσωπό του. Δεν αγωνίζεται γιατί δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία και τα πλάνα του προπονητή», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γεωργιανού ατζέντη, ο οποίος απάντησε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ντιναμό Τιφλίδας.

«Τον Ιανουάριο ο Γκιόργκι θα αποχωρήσει από τον Απόλλωνα. Υπάρχει ενδιαφέρον από Πολωνία, Ουγγαρία και Ουκρανίας Δεν υπάρχει κάτι επί του παρόντος από την Ντινάμο Τιφλίδας, ούτε κανείς επικοινώνησε μαζί μου», σημείωσε.

Όσον αφορά τον Ίντζια, διαμήνυσε πως στον Απόλλωνα είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του και σταδιακά θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. «Όλοι στον Απόλλωνα είναι χαρούμενοι με τον Ίντζια. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα πάρει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι το κατάλληλο μέρος για τον ίδιο και υπάρχουν όλες οι συνθήκες για την ανάπτυξή του σαν ποδοσφαιριστής», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ