aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠεριμένει τον Καρώ, δοκιμάζει τον Μισίμοβις

Περιμένει τον Καρώ, δοκιμάζει τον Μισίμοβις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για τη Νέα Σαλαμίνα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι χτύπησαν την πόρτα του Απόλλωνα, ζητώντας τον δανεισμό του Ανδρέα Καρώ. Ωστόσο, ο μυϊκός τραυματισμός του Αγγελή Αγγελή δημιούργησε προβληματισμό στις τάξεις των κυανόλευκων της Λεμεσού, καθώς σύντομα θα έχουν υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γι’ αυτό και υπάρχει η πιθανότητα είτε να καθυστερήσει είτε να είναι αρνητική η απάντηση των κυπελλούχων. Αυτός είναι ο λόγος που αφίχθη στην Κύπρο ο Σλοβένος Πέντζα Μισίμοβις, ο ένας εκ των τριών ποδοσφαιριστών που δοκιμάζονται. Αν πείσει για την αξία του, οι Αμμοχωστιανοί δεν θα καίγονται πια για τον δανεισμό του Καρώ.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο υπό δοκιμή αμυντικός θα πάρει θέση κοινοτικού, αφού είναι άνω των 22 ετών (θα γίνει 23 τον Οκτώβριο). Αυτό δεν προϋποθέτει διαγραφή ποδοσφαιριστή, καθώς υπάρχουν τέσσερις θέσεις κενές.

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές δοκιμάζονται, οι Ιμπραχίμ Καμπά και Χάρισον Γεωργίου. Πρόκειται για μέσους, οι οποίοι προορίζονται για τον κατάλογο Β (αν περάσουν τα δοκιμαστικά). Ο πρώτος κατάγεται από τη Σιέρα Λεόνε και είναι κάτω των 22 ετών και ο δεύτερος είναι Αγγλοκύπριος.

Από εκεί και πέρα, για τις άλλες θέσεις του καταλόγου Α, που αφορούν σε κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, υπάρχει η σκέψη για απόκτηση δανεικών. Ωστόσο, ας μην ξεχνάει κανείς ότι κατά τη διάρκεια των φιλικών, είναι πιθανό να προκύψουν ανάγκες και να διαφοροποιηθεί ο σχεδιασμός. Κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο, σχεδόν σε όλες τις ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ