aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια/Απόλλων: Πού «κολλούσε» το θέμα Κατελάρη μέχρι να βρεθεί χρυσή τομή

Ομόνοια/Απόλλων: Πού «κολλούσε» το θέμα Κατελάρη μέχρι να βρεθεί χρυσή τομή

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως αποκάλυψε προηγουμένως η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy (διαβάστε εδώ), είναι θέμα χρόνου ο Φάνος Κατελάρης να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα και να αποτελέσει παίκτη των κυανόλευκων της Λεμεσού, αφού προέκυψε συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Εκεί που φαινόταν πως πήγαινε να… κολλήσει το θέμα, κάποιοι έβαλαν νερό στο κρασί τους και έδωσαν τα χέρια.

Μέχρι αύριο εκτός απροόπτου ή έως την ερχόμενη Τρίτη (8/9), ο 24χρονος μεσοαμυντικός, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις ως στόπερ και ως ανασταλτικός χαφ, θα αποτελέσει και επίσημα το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Έτσι, ένα μικρό σίριαλ της φετινής θερινής μετεγγραφικής περιόδου, φθάνει λοιπόν στο τέλος του. Πού «κολλούσε», όμως, το θέμα της αποδέσμευσης του Κατελάρη και της εξεύρεσης ομάδας μέσω της οποίας θα γινόταν η στροφή στην καριέρα του έπειτα από εφτά επαγγελματικά «πράσινα» χρόνια;

Καταρχάς στην Ομόνοια ήταν εξ αρχής ικανοποιημένοι να αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αφού πρόταση για αγορά του δύσκολα θα προέκυπτε. Ο Απόλλωνας, βάσει των πληροφοριών των προηγούμενων ημερών, ήθελε μεν τον παίκτη, αλλά μόνο ως ελεύθερο. Όπως ισχύει και με όσες ομάδες τον είχαν στο στόχαστρό τους και επικοινώνησαν με την Ομόνοια (μία εξ αυτών και η πολωνική Βίσλα Πλοτς που επέδειξε πραγματικό ενδιαφέρον), αλλά δεν δέχονταν να πληρώσουν.

Παρόλα αυτά το θέμα κολλούσε στα «θέλω» του Κατελάρη, ο οποίος έψαχνε για ομάδα η οποία θα του πρόσφερε ετήσιες απολαβές, ίδιες πάνω-κάτω με αυτές τις οποίες λάμβανε στην Ομόνοια. Κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο να γίνει πραγματικότητα όμως. Η ομάδα της Λεμεσού του πρόσφερε λιγότερα και υπήρχε απαίτηση από τον παίκτη προς την Ομόνοια να του καλύψει το υπόλοιπο ποσό για να μπορεί να υπογράψει στον Απόλλωνα και θα αντιστοιχούσε ένα-περίπου στα ίδια λεφτά με αυτά που έπαιρνε στο «τριφύλλι».

Βέβαια, παραμένουν ακόμη άγνωστες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και κάποια στιγμή θα διαρρεύσουν και αυτές και θα αφορούν στον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η κοινή συνισταμένη για να επιτευχθεί το deal.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ