aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια/Απόλλων: Υπογράφει ο Κατελάρης…

Ομόνοια/Απόλλων: Υπογράφει ο Κατελάρης…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ομόνοια-Φάνος Κατελάρης και… Φάνος Κατελάρης-Απόλλων κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy, είναι θέμα χρόνου ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ομάδα της Λεμεσού. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί είτε σήμερα είτε το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Οι κυανόλευκοι με αυτήν την προσθήκη, ενισχύουν το κέντρο τους, ενώ η επιθυμία του Κύπριου μέσου να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλη ομάδα, γίνεται πραγματικότητα. Ο Κατελάρης αποχωρεί από το «τριφύλλι» έπειτα από εφτά χρόνια, καθώς από το 2013 βρισκόταν στην ομάδα της πρωτεύουσας (ως επαγγελματίας), ενώ διατηρούσε συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το 2023.

Ωστόσο, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας γι’ αυτό και οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρουν τρόπο να χωρίσουν οι δρόμοι τους και τα βρήκαν. Αυτό επετεύχθη και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις και από τα δύο στρατόπεδα. Ο Κατελάρης θα αποτελέσει την έκτη προσθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα, καθώς προηγήθηκε η απόκτηση των Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, Γιώργου Μαλεκκίδη (πήγε με υποσχετική στην Καρμιώτισσα), Μπαγκαλί Νταμπό, Νικολά Ντιγκινί και Ντανιέλ Λάρσον.

Αξίζει να αναφερθεί πως τρεις φορές στην επαγγελματική του καριέρα, ο Κατελάρης παραχωρήθηκε ως δανεικός. Το 2013-14 στην Αλκή (αυτή που διαλύθηκε), το 2014-15 στον Ολυμπιακό και πέρυσι στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν στην ουγγρική Ζαλαεγκερσέγκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ