aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ μεσαία γραμμή κρατά το κλειδί (το σκέφτονται για ανασταλτικό χαφ)

Η μεσαία γραμμή κρατά το κλειδί (το σκέφτονται για ανασταλτικό χαφ)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μεσαία γραμμή αποτελεί και το κλειδί σε κάθε εμφάνιση του Απόλλωνα, γι’ αυτό και οι τρεις κλασικοί μέσοι, που διαθέτει ο Πέδρο Εμανουέλ, ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Ο τεχνικός των κυπελλούχων θα αρχίσει και αύριο με τους Εστέβαν Σατσέτι, Μιγκέλ Μπεντόγια και Άλεξ ντα Σίλβα.

Τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στη μεσαία γραμμή έχουν διαφορετικούς ρόλους, αλλά το «πάντρεμά» τους έχει δημιουργήσει, τουλάχιστον όπως έδειξαν μέχρι τώρα, πολύ μεγάλες προοπτικές. Ο Σατσέτι, σε ρόλο ανασταλτικού, ξαναβρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθησή του.

Τρέχει σαν σκυλί και καλύπτει πολλούς χώρους, βοηθώντας περισσότερο την άμυνα. Ο Μπεντόγια θυμίζει παλιό κλασικό οκταροδεκάρι, με πολλές «δουλειές», τόσο στην αναχαίτιση των αντιπάλων, όσο και στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του.

Όσο δε για τον Βραζιλιάνο Ντα Σίλβα, όταν κινείται κάθετα προς την αντίπαλη εστία, είναι κίνδυνος-θάνατος. Μπορεί και να σουτάρει, αλλά και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του επιθετικούς να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση, απέναντι από την αντίπαλη εστία.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη χρόνος για μετεγγραφές και στον Απόλλωνα θα το ψάξουν μέχρι την ημερομηνία που δικαιούνται. Το πιθανότερο είναι πως θα αποκτηθεί ένας μέσος, που θα έχει περισσότερο ανασταλτικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Τουλάχιστον έτσι βγαίνει μέσα από τις προθέσεις του Πέδρο Εμανουέλ, εκτός και αν αποφασιστεί την τελευταία στιγμή κάτι άλλο. Γι’ αυτό και ο προπονητής και ο Νίκος Κίρζης είναι σε καθημερινή επαφή για τη λήψη των αποφάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ