aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔιαπιστευτήρια δυνατοτήτων

Διαπιστευτήρια δυνατοτήτων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα διαπιστευτήρια των φετινών του δυνατοτήτων θα δώσει ο Απόλλων στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και μιας σειράς δύσκολων αγώνων, με την ομάδα της Λεμεσού να δίνει σημαντικές εξετάσεις. Οπόταν, είναι εύκολο για κάποιο να αντιληφθεί τη σημασία του αυριανού αγώνα στο Τσίρειο.

Μετά την ΑΕΚ, ακολουθούν τα ντέρμπι με την ΑΕΛ και την Ομόνοια και είναι ξεκάθαρο πως με νίκη στο αυριανό ματς, οι κυανόλευκοι θα αποκτήσουν δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Κάθε ματς και αντίπαλος είναι ξεχωριστά και το μόνο που ενδιαφέρει την τεχνική ηγεσία τη δεδομένη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στους παίκτες του, πως απαιτεί πειθαρχία, σοβαρότητα και πάθος και στα ενενήντα λεπτά. Το έκαναν και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια κι ας απώλεσαν δύο βαθμούς στο ματς με τον Άρη, όμως αύριο ίσως να χρειαστεί κάτι παραπάνω για να μην βρεθούν προ του φάσματος νέας απώλειας βαθμών.

Στα αρνητικά είναι η απουσία του κόσμου της ομάδας, λόγω της τιμωρίας του Απόλλωνα από τον περσινό τελικό κυπέλλου και στόχος των κυανόλευκων είναι να μην επηρεαστούν. Θα επιδιώξουν να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί στις προσπάθειές τους. Η σταθερότητα όλων των γραμμών θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για να φθάσει στη νίκη η ομάδα της Λεμεσού. Η μέχρι τώρα πορεία έχει αναδείξει πολλά θετικά στοιχεία, τα οποία αναμένεται να καταθέσουν και αύριο οι κυπελλούχοι για να ελπίζουν στο τρίποντο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, στη σημερινή τελευταία προπόνηση, θα καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα στο αυριανό ντέρμπι. Φαντάζει πολύ δύσκολο να είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Γκιέ Γκιέ. Ο Ιβοριανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα και ακόμη και να νιώθει καλά λίγες ώρες πριν από τον αγώνα, ο Εμανουέλ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Μαγκλίτσα (ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του) και Πίεχ.

Σήμερα θα ληφθεί και η απόφαση εάν θα πάρει φανέλα βασικού ο Λόπες, ο οποίος είχε αποχωρήσει με ενόχληση στους προσαγωγούς στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΖ. Αν ο Πορτογάλος δεν είναι εντελώς καλά, τη θέση του θα πάρει ο Στυλιανού. Στις άλλες θέσεις δεν προβλέπονται αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Παφιακό. Θα τις καλύψουν οι Βάλε, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Βασιλείου, Σατσέτι, Μπεντόγια, Ντα Σίλβα, Παπουλής και Πέδρο, που θα διατηρήσουν τη θέση τους για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ