aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Χωρίς τον Βαλμπουενά στο ματς της σεζόν

Απόλλων: Χωρίς τον Βαλμπουενά στο ματς της σεζόν

Ο Γάλλος υπέστη θλάση και δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό κόντρα στην Πάφος FC

Ο Απόλλων βρήκε ρυθμό στους αγώνες του β’ γκρουπ και προχθές στο «Αμμόχωστος» πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του. Μόνο που το 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας επισκιάστηκε από τον τραυματισμό των Βαλμπουενά, Σπόλιαριτς και Κοστάκε. Ήταν ό,τι χειρότερο για τους κυανόλευκους, τρεις μόνο ημέρες πριν το ματς της σεζόν, τον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στην Πάφος FC.

Οι μεγαλύτερες ανησυχίες έχουν να κάνουν με την κατάσταση του Ματιέ Βαλμπουενά. O Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν θα είναι στις επιλογές του Ματσίν για το ματς της Τετάρτης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι υπέστη θλάση και χρειάζεται αρκετό χρόνο αποθεραπείας. Αντίθετα, οι Σπόλιαριτς και Κοστάκε, θα ακολουθήσουν ταχύρυθμο πρόγραμμα για να καταφέρουν να είναι στην αποστολή.

Ο Μπακενγκά (34’) ξεκλείδωσε το «διπλό», το οποίο σφραγίστηκε λίγο πριν το τέλος (85’) με το αυτογκόλ του Λέουκο. Ο Πάμπλο Ματσίν εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για να έρθει η πρόκριση σε βάρος της Πάφος FC, ενώ έδειξε να ενοχλείται σε ερώτηση για την κριτική που δέχθηκε, επειδή δεν χρησιμοποίησε τον Βαλμπουενά στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Στο ποδόσφαιρο και την ιατρική πάντα κάποιος έχει άποψη. Αναγνωρίζω ότι είμαι υπεύθυνος. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι με την χρησιμοποίηση κάποιου παίκτη ή κάποιου άλλου θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ