aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Στο προσκήνιο ο Μπογκντάν Αντόνε

Απόλλων: Στο προσκήνιο ο Μπογκντάν Αντόνε

Έναν παλιό γνώριμο προορίζει για αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Μακρίδη στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα η διοίκηση Νίκου Κίρζη. Ο λόγος για τον Μπογκντάν Αντόνε. Ο 48χρονος Ρουμάνος προπονητής αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα του Απόλλωνα, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2006.

Από το 2016 ασκεί του επάγγελμα του προπονητή. Εργάστηκε σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, όπως η Άστρα Γκιουργκίου και η Βολουντάρι. Τελευταία ομάδα του Αντόνε ήταν SSU Πολιτέχνικα Τιμισοάρα, ομάδα Β Κατηγορίας της Ρουμανίας.

Διαβάστε επίσης:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να προκύψει οριστική συμφωνία. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις ο νέος προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να μην δεσμευθεί η νέα διοίκηση. Ο Αντόνε παρακολούθησε πρόσφατα το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη στο «Άλφαμεγα», ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η προπονητική καριέρα του Αντόνε 

Bio

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ