aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: «Πιο κοντά από ποτέ να αποχωρήσει ο Τάρεκ, ίσως στην Κύπρο να έχουν διαφορετικά…...

Απόλλων: «Πιο κοντά από ποτέ να αποχωρήσει ο Τάρεκ, ίσως στην Κύπρο να έχουν διαφορετικά… στάνταρντ»

Δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας onceametro.com, αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Αμρό Τάρεκ από την Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αυτό είναι πιο πιθανό από ποτέ….

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, λόγω του ότι ο Απόλλων δεν προχώρησε ακόμα σε μετεγγραφή κεντρικού αμυντικού, ενδέχεται να «παίξει» ξανά το όνομα του Αιγύπτιου για τη λεμεσιανή ομάδα.

Οι Αμερικανοί μάλιστα σχολιάζουν τις προ ημερών δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου των κυανόλευκων Φανούριου Κωνσταντίνου, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε πει: «Έχουμε κι άλλες επιλογές και θα έρθει ακόμη ένας νεαρός αμυντικός».

Το δημοσίευμα:

Μερικές εβδομάδες πριν ο Αμρό Τάρεκ συνδέθηκε με μετεγγραφή στον Απόλλωνα. Ο κεντρικός αμυντικός έκτοτε είχε σταθερή παρουσία στο αρχικό σχήμα, και έδειχνε απίθανο να αποχωρήσει από την ομάδα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες όμως, τώρα πια είναι πιο κοντά από ποτέ στο αποχωρήσει.

Ο Απόλλωνα δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με άλλον κεντρικό αμυντικό, όποτε ίσως η συμφωνία να «παίζει» ακόμα, τελικά. Δεν είμαστε σίγουροι αν ο Τάρεκ συγκαταλέγεται στους νεαρούς (αναφέρονται στις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου) ωστόσο στην Κύπρο ίσως έχουν διαφορετικά… στάνταρντ. Ίσως επίσης να μιλούσε για τα θαύματα της Μεσογειακής διατροφής που αψηφούν την ηλικία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ