aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΦανούριος για Γκεριέ και ΑΠΟΕΛ: «Έχει καταντήσει κουραστικό και στο τέλος θα παρανοήσουμε»

Φανούριος για Γκεριέ και ΑΠΟΕΛ: «Έχει καταντήσει κουραστικό και στο τέλος θα παρανοήσουμε»

Έντονος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα  σχετικά με το μέλλον του Γκεριέ και τις φήμες σχετικά με πιθανή μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε εάν ο ποδοσφαιριστής έχει κάποια προσωπικά ζητήματα αυτά δεν ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα και δεν επηρεάζουν την μεταξύ τους σύμβαση.

Επιθετικός κορυφής και δύο αμυντικοί είναι οι μετεγγραφικές εκκρεμότητες στην ομάδα της Λεμεσού, ενώ χαρακτήρισε τεράστια επιτυχία την απόκτηση του Ντζουμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα είναι το απόγευμα στην προπόνηση. Κάτι άλλο δεν υπάρχει», ήταν η αρχική τοποθέτηση και ακολούθως τοποθετήθηκε για τις φήμες περί μετακόμισής του στον ΑΠΟΕΛ.

«Όταν ο ίδιος διαψεύδει, εγώ πως μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Έχει καταντήσει κουραστικό και στο τέλος θα παρανοήσουμε. Τι πρέπει να συμβαίνει δηλαδή με τον ποδοσφαιριστή; Ο Απόλλωνας πρέπει κάθε μέρα να μπαίνει στην διαδικασία να διαψεύδει τις φήμες. Σήμερα είδαμε φωτογραφία στο αεροδρόμιο, ενώ ο άνθρωπος είναι με την σύζυγο του στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πάει προπόνηση. Τώρα, εάν ο ποδοσφαιριστής είχε κάποια προσωπικά ζητήματα, αυτά δεν ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα και δεν επηρεάζουν την σύμβαση μας».

Για τον προγραμματισμό και τις διορθωτικές κινήσεις που γίνονται: «Δεν είναι διορθωτικές κινήσεις, απλά είχαμε πει ότι δεν ολοκληρώσαμε. Υπάρχουν αρκετές ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω σε κάποια απρόσμενα. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς, είχαμε τα κρούσματα με τον κορωνόιο. Είπα και χθες ότι λόγω κάποιων συγκυριών, η ομάδα πήγε απροετοίμαστη στα παιχνίδια με την Ζίλινα, χωρίς να έχει μεγάλη ευθύνη. Το πιο εύκολο πράγμα είναι φέρεις 10 παίκτες από τις 15 Ιουνίου, να τελειώσει ο προγραμματισμός και Άγιος ο Θεός. Η διαφορά είναι ότι ψάχνουμε κάτι καλύτερο, που δεν έχουν την Κύπρο σαν προτεραιότητα και τους δίνουμε χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα φέτος. Βρήκαμε τον Ντζουμ, που θεωρούμε πολύ μεγάλο ποδοσφαιριστή, αλλά πέρασε στο ντούκου γιατί υπήρχε η απογοήτευση του αποκλεισμού».

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός: «Ψάχνουμε για μία επιπρόσθετη κίνηση στην επίθεση και η προσοχή μας στρέφεται στην αμυντική γραμμή».

Για τον Τάρεκ: «Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει μαζί μας, αλλά είχαν κάποια προβλήματα στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να τον είχαν ανάγκη. Χθες είχε παιχνίδι, έπαιξε 90 λεπτά και είναι μία περίπτωση που θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Βέβαια, δεν μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουμε κι άλλες επιλογές και θα έρθει ακόμη ένας νεαρός αμυντικός».

Για τον Αμίνι: «Πέρασε από μία διαδικασία αξιολόγησης. Τον πιστεύει πάρα πολύ ο κ. Τσόρνιγκερ, του δώσαμε χρόνο, φαίνεται ανταποκρίνεται. Δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική αξία του ποδοσφαιριστή, γιατί αυτή μας την μετέφερε και ο προπονητής και ο Γιοβάνοβιτς που έπαιξε μαζί του στην Δανία. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ήταν καθαρά θέμα απραξίας και πως ανταποκρινόταν μετά τον τραυματισμό που πέρασε στο πόδι».

Για πιθανές αποχωρήσεις: «Όταν θα υπάρχει κάτι, θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Αυτά είναι λεπτά ζητήματα και προτιμούμε να επικεντρωθούμε το τομέα ενίσχυση και όταν υπάρχουν αποχωρήσεις θα τις ανακοινώσουμε».

Για τον Μάγκλιτσα και την μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ: «Ο Μάγκλιτσα είναι στο ΑΠΟΕΛ. Να με ρωτάτε για θέματα του Απόλλωνα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εμείς κοιτάμε πως θα ενισχύσουμε τον Απόλλωνα. Δεν αδικώ κανένα. Εμείς κοιτάμε πως θα ενισχύσουμε τον Απόλλωνα. Να μην ενοχλεί τον κόσμο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να μην έχουν απαιτήσεις από κανένα, εκτός από την διοίκηση και αυτούς που υπηρετούν την ομάδα. Ο Απόλλων είναι ο κόσμος του, δεν είναι αυτοί που φιλούν τις φανέλες, που κάνουν πολιτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Απόλλων είναι οι ίδιοι και όσοι εκάστοτε αγωνίζονται για την ομάδα. Είναι όλα για τα χρήματα. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει ίχνος συναισθηματισμού και οι μόνοι που την αγαπούν είναι οι φίλαθλοι.

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν πιέζουμε κανένα. Δουλεύει σκληρά και όταν θα είναι έτοιμος, που θα είναι σύντομα, θα επιστρέψει στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ