aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Κοντά σε "εξαψήφια" συμφωνία για Ζέφτε»

«Κοντά σε “εξαψήφια” συμφωνία για Ζέφτε»

Η Ρέιντζερς πλησιάζει σε μια «εξαψήφια» συμφωνία για τον Ζέφτε της Φλουμινένσε, αν και η μετεγγραφή εξαρτάται από την άδεια εργασίας που θα συμφωνηθεί αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με την Daily Record.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ, ο κυπριακός σύλλογος με τον οποίο ο Βραζιλιάνος ήταν δανεικός τη φετινή σεζόν, μπλόκαρε μια μετακόμιση τον Ιανουάριο, αλλά οι «Gers» τελικά φαίνονται έτοιμοι να τον αποκτήσουν.

Γίνεται αντιληπτό ότι ο Ζέφτε θα αντικαταστήσει τον Μπόρνα Μπάρισιτς στο αριστερό άκρο, ο οποίος πρόκειται να ολοκληρώσει την εξαετή παραμονή του στη Σκωτία καθώς πλησιάζει η μετεγγραφή στην Τραμπζονσπόρ, αν και ο παίκτης χρειάζεται πρώτα άδεια εργασίας.

Οι Ρέιντζερς θα υπογράψουν τον Ζέφτε στην ανακατασκευή του «Ibrox» αυτό το καλοκαίρι. Φαίνεται ότι ο Φίλιπ Κλέμεντ πήρε τον προτιμώμενο πλάγιο μπακ ενόψει της σεζόν 2024/25 και ο Ζέφτε φαίνεται να έχει… μάτια μόνο για μια μετακίνηση στην Premiership της Σκωτίας.

Αν και ο ΑΠΟΕΛ είχε την πρώτη επιλογή να υπογράψει τον 20χρονο για μόνιμη μετεγγραφή, ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι το «Ibrox» ήταν ο προτιμώμενος προορισμός του, κάτι που θα είναι τεράστια ανακούφιση για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ