aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Η βελτίωση έχει εξήγηση...

Απόλλων: Η βελτίωση έχει εξήγηση…

H αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει ο Απόλλων στις τελευταίες αναμετρήσεις και πολύ περισσότερο με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη στον πάγκο του, έχει εξήγηση: η βελτίωση της αμυντικής γραμμής ή καλύτερα της αμυντικής συμπεριφοράς.

Λέχθηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες ότι, ο Απόλλων είχε βελτίωση δημιουργικά με την παρουσία τόσο του Σαχάρ όσο και του Ζράντι στην ενδεκάδα. Ακόμη και του Ουάρντα. Αυτό όμως που είναι κάτι παραπάνω από εμφανές είναι πως, ο τεχνικός των κυανόλευκων έδωσε έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Είναι χαρακτηριστικό πως, μέχρι και τη 10η αγωνιστική ο Απόλλων είχε δεχθεί 9 γκολ, ενώ από την 11η αγωνιστική όταν και ανέλαβε ο Μακρίδης την τεχνική ηγεσία μέχρι και σήμερα, έχει δεχθεί μόλις 5 γκολ από τα οποία τα 2 στον αγώνα με την Πάφος FC. Παράλληλα σε 6 αγώνες, ανάμεσα τους και αυτός με την ΑΕΛ για τον θεσμό του Κυπέλλου, κράτησε το μηδέν παθητικό.

Τα πιο πάνω φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό τον τομέα, με όλη την ομάδα να πιέζει από ψηλά, αλλά και παράλληλα τη δυναμική που έχει δώσει στον Απόλλωνα το νέο γήπεδο. Εξάλλου, με απόφαση του Μακριδη εκτός από τον προσεχή αγώνα με τον Άρη θα μείνουν οι Αλεσάμι και Ρομπέρζ, ενώ Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς και Σαχάρ δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι πιο πάνω συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ