aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Τους κερδίζει ο Μακρίδης

Απόλλων: Τους κερδίζει ο Μακρίδης

Η αντίδραση που περίμεναν στον Απόλλωνα, μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ήλθε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Οι ποδοσφαιριστές δεν φάνηκαν καθόλου επηρεασμένοι. Αντιθέτως, με σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι τους, ακολούθησαν τις εντολές του προπονητή τους, ο οποίος βάζει σταδιακά τη σφραγίδα του στους κυανόλευκους.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης παίρνει άριστα στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Αυτό συμβαίνει καθώς, όποιοι ποδοσφαιριστές κληθούν να αγωνιστούν, έχουν αντιληφθεί την αγωνιστική φιλοσοφία του τεχνικού τους και εφαρμόζουν στον αγωνιστικό χώρο στο ακέραιο τα όσα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις και ακολουθούν τις οδηγίες του. Ακόμη κι αν κάτι στραβώσει, ο Μακρίδης έχει την πολυτέλεια που του δίνει το ποιοτικό έμψυχο δυναμικό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Στο προχθεσινό ντέρμπι, ο Βα ήταν με ίωση, οι Πειμπέρνς και Χαμάς εκτός λόγω καρτών, ενώ αναγκαστική αλλαγή έγινε νωρίς ο Μαυρίας. Οι Γιόστεν, Βούκασιν Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι και Φιλιώτης αντίστοιχα τους αντικατέστησαν και δεν φάνηκε σε κανένα στάδιο του αγώνα η απουσία τους. Το συμπέρασμα είναι πως, ο Μακρίδης έχει πλέον μεγάλη επίδραση στην ομάδα, αφού πέρασε σε μεγάλο βαθμό τα δικά του «θέλω».

Η επίθεση κόβει εισιτήρια και η άμυνα δίνει πρωταθλήματα. Ο Απόλλων στα τελευταία 4 παιχνίδια, μαζί με τον αγώνα με την ΑΕΛ στο κύπελλο, έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ, από την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», ενώ στο Στάδιο «Αλφαμέγα» με Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση διατήρησε το μηδέν παθητικό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ