aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΑπόλλων: Δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια

Απόλλων: Δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια

Σβήνουν τα αστραφτερά αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 0-4 από τη Μακάμπι στη Χάιφα, ωστόσο υπάρχει συνέχεια. Τα πλέι οφ του Γιουρόπα είναι η επόμενη πρόκληση και σε αυτήν τη δυάδα αγώνων απέναντι σε Ολυμπιακό Πειραιώς ή Σλόβαν Μπρατισλάβας, οι κυανόλευκοι θα κληθούν να σηκώσουν ανάστημα και να παρουσιαστούν καταφανώς πιο έτοιμοι, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο στα πόδια, αυτόν της ερχόμενης Τρίτης.

Θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα η ρεβάνς αφού είναι αδύνατο να ανατρέψουν ένα τέτοιο σκορ και απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, ωστόσο καλούνται να παλέψουν για να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με όσο γίνεται πιο ψηλά το κεφάλι.

Την ίδια ώρα, έως την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου, απομένουν τρεις εβδομάδες και εννοείται ότι στον Απόλλωνα, δεν θα μείνουν με… σταυρωμένα χέρια. Τα δεδομένα αξιολογούνται από τους Τσόρνιγκερ και Κονναφή, ενημερώνουν τη διοίκηση και θα δράσουν αναλόγως την ερχόμενη εβδομάδα. Η διοίκηση Κίρζη, εξάλλου, κατέστησε σαφές ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ