aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΆλλο ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Δόξα, έπαιξε με Απόλλωνα

Άλλο ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Δόξα, έπαιξε με Απόλλωνα

Η ΚΟΠ μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποιεί ότι ενημερώθηκε για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της ομάδας. Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας.

Όπως διέρρευσε ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον ιό, αγωνίστηκε το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ όπως έγινε επίσης γνωστό, όλοι οι παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας θα περάσουν από εξετάσεις λόγω και του αγώνα με τη Σαμπουρτάλο στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη για την πρεμιέρα τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Δόξας: «Το Σωματείο Δόξα ΘΟΪ Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι μετά από πρωτοβουλία του σωματείου διενεργήθηκε σήμερα το πρωί εξέταση Covid-19 σε ποδοσφαιριστή της ομάδας με το αποτέλεσμα να είναι θετικό. Ως εκ τούτου η σημερινή προπόνηση έχει αναβληθεί και έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα σχετικά πρωτόκολλα της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του σωματείου έχουν υποβληθεί εκ νέου σε εξέταση Covid-19 και τα αποτελέσματα αναμένεται να εκδοθούν αύριο».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο παίκτης του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, είναι ο τρίτος που βρέθηκε θετικός στον ιό μετά τους Ζίλσον Κόστα και Αλεξάνταρ Πάντιτς.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο…

*Τυχαία η επιλογή της φωτογραφίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ