aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗAποκαλυπτικός ο Σίλντενφελντ: «Ναι, μίλησα με την Ομόνοια»

Aποκαλυπτικός ο Σίλντενφελντ: «Ναι, μίλησα με την Ομόνοια»

Για την απόφαση του να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση διάρκειας 1+1 χρόνια και τις προτάσεις που είχε από άλλες κυπριακές ομάδες και δη την Ομόνοια αναφέρθηκε ο Γκόρτον Σίλντενφελντ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Κροάτης αμυντικός επιβεβαίωσε ότι μίλησε με την Ομόνοια, όμως έδινε πάντα προτεραιότητα στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Οκριασβίλι: «Γι’ αυτό συμφώνησα με την Ανόρθωση… ξέρω τον Τιμούρ»

Για τις προτάσεις που δέχθηκε: «Δεν το διαψεύδω. Είχα κάποιες προτάσεις. Ναι, μίλησα με την Ομόνοια, όμως έπαιξε ρόλο η πρόταση της Ανόρθωσης. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος εδώ και είχε το πλεονέκτημα η Ανόρθωση. Προσδοκώ σε καλύτερες μέρες στην Ανόρθωση».

Διαβάστε επίσης: Άτυχος ο Ουζόχο; Όχι, αλλά αν πλήρωναν όλοι τις «αμαρτίες» τους…

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ανόρθωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή και την ανανέωση μου (1+1). Δεν μου πήρε πολύ να πάρω αυτή την απόφαση, εγώ και η οικογένεια μου είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την ζωή μου στην Κύπρο. Βλέπω μπροστά και την επόμενη χρονιά στην Ανόρθωση».

Για τη φετινή χρονιά στην Ανόρθωση: «Κανένας από εμάς δεν αξίζει να έχει χρονιά σαν κι αυτή. Όλα πήγαν στραβά φέτος δεν πιστεύω ότι μπορούν να παν χειρότερα. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα του χρόνου και αυτό με έκανε να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα, ειδικά οι πρώτοι φετινοί μήνες. Ήταν η χειρότερη χρονιά για εμάς και θέλω να την ξεχάσω το γρηγορότερο».

Για τον Κετσπάγια: «Δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν. Βλέπουμε ακόμα αυτή την σεζόν και είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτή είναι η απόφαση του συλλόγου και όποιος και να είναι προπονητής εγώ είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τη δουλειά μου».

Για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Έχω καλή εντύπωση, ειδικά για τις τελευταίες πορείες στην Ευρώπη και την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τους Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν πιστεύει στις δυνατότητες του: «Νιώθω πολύ καλά δεν είχα κάποιο τραυματισμό και είναι σημαντικό. Νιώθω καλά και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου».

Για τον στόχο των επόμενων αγώνων: «Πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν, έχουμε την ποιότητα. Πρέπει να τελειώσουμε καλά την σεζόν, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τον Ουζόχο: «Γνωρίζει ότι έκανε αντιεπαγγελματική κίνηση, ήταν πολύ απογοητευμένος και φέτος του πήγαν όλα στραβά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ